Δεν τα παρατάει για Τάνκοβιτς η ΑΕΚ!

Στην «Ένωση» θεωρούν πως ο Σουηδός θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα σε περίπτωση που δεχθεί να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και ο Ίλια Ιβιτς έχει ξεκινήσει ήδη τις προβλεπόμενες διαδικασίες για να φέρει τον 24χρονο άσο στην Ελλάδα.

Παρά το γεγονός πως πριν από μερικό διάστημα ο άσος της Χάμαρμπι βρισκόταν μόλις μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Τζένοα, η υπόθεση τελικά εξελίχθηκε σε ναυάγιο για τους Ιταλούς και συνάμα σε τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να επιστρέψει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

Υπό άλλες συνθήκες, στο σύλλογο θα είχαν πετάξει «λευκή πετσέτα» για τον Σουηδό, όμως τόσο ο Ίβιτς όσο και η διοίκηση έχουν την κοινή πεποίθηση πως το όνομα του Σουηδού μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ομάδα και να δώσει νέα δυναμική στο ρόστερ.

Εξάλλου, ο διεθνής άσος μόνο τυχαία δεν έχει δεχθεί τις… φιλοφρονήσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν τον έχει αποκαλέσει ως τον καλύτερο παίκτη του σουηδικού πρωταθλήματος. Όλα τα παραπάνω έχουν πείσει τους«κιτρινόμαυρους» να μην εγκαταλείψουν την περίπτωσή του και ετοιμάζουν νέα βελτιωμένη πρόταση για να του αποσπάσουν τελικά την απαραίτητη υπογραφή.

Μάλιστα, παρά τον υψηλό ανταγωνισμό, στην «Ένωση» εκφράζουν αισιοδοξία πως η υπόθεση μπορεί να έχει αίσιο τέλος, καθώς στην παρούσα φάση φαίνεται πως είναι μονάχα θέμα χρόνου μέχρι να προκύψει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, γεγονός που θα «ξεκλειδώσει» σε μεγάλο βαθμό τη μεταγραφή.

Εφόσον, πάντως, ο Τάνκοβιτς δώσει το τελικό «οκ», στην ΑΕΚ πρέπει να πάρουν και την έγκριση της Χάμαρμπι, προκειμένου να καταφέρουν να τον εντάξουν από τώρα στο δυναμικό τους, παρά να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τον σουηδικό σύλλογο.

Δείτε τον 24χρονο άσο εν δράσει: