Με ένα καυστικό μήνυμα στα social media σχολίασε ο Κώστας Καραπαπάς όσα ειπώθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για το σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθη.

Ο Γ’ αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε ότι οι εκπρόσωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν απάντησαν σε τίποτα και στάθηκε στην απουσία του Ιωάννη Καλπαζίδη, ενώ σχολιάζοντας την υπερασπιστική γραμμή των εκπροσώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι «Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Δεν απάντησαν για τίποτα, ο Καλπαζίδης αγνοείται, οι RFA η dimera η belterra και δεν ξέρω και εγω ποιά άλλη τέρα, δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως (και καλά) για να δώσουν απαντήσεις.

Τουλάχιστον οι τράπεζες απάντησαν ότι ο μεγιστάνας Καλπατζίδης έβαλε 6,7 εκατομμύρια στην Dimera. Τα 6,7 που του είχαν βάλει την προηγούμενη.

Καλά ρε τι μεγιστάνας είναι αυτός να γυρνάει μία επτάδα μύρια με τόση άνεση; Αυτούς τους έπιασαν με το ελάφι στην πλάτη και προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι μυγάκι!

Και η επικοινωνία τους (γελάει το σύμπαν) είναι ότι δεν ανήκει ο ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη.

Εντάξει, όταν γίνει η συνάντηση του Ολυμπιακού και των άλλων 3 με FIFA και UEFA, να πάει η γυναίκα του Σαββίδη και ο γιος του αφού σε αυτόν ανήκει ο ΠΑΟΚ.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα…

Τα στοιχεία ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ και δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν. Δεν υπάρχει δρόμος παρά ο δρόμος της κάθαρσης…».

Δεν απάντησαν για τίποτα, ο Καλπατζίδης αγνοείται, οι RFA η dimera η belterra και δεν ξέρω και εγώ ποιά άλλη τέρα, δεν…

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karapapas στις Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020