Τα 80.000 μέλη έφτασε τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του να στηρίζει έμπρακτα για ακόμη μία φορά τον σύλλογο και τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Αυτός είναι και βασικός ο λόγος που όλα τα τμήματα κάνουν πρωταθλητισμό διεκδικώντας αλλά και κατακτώντας ευρωπαϊκά τρόπαια όπως φυσικά η ομάδα Πόλο αντρών και γυναικών.

Μεγάλος στόχος όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, είναι μέχρι το τέλος της σεζόν να ξεπεραστεί ο αριθμός των 100.000 Μελών και Φιλάθλων.

Η ανακοίνωση:

«80.000 Μέλη & Φίλαθλοι, σας ευχαριστούμε και…συνεχίζουμε!

Φτάσαμε τις 80.000 Μέλη & Φιλάθλους! Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Οι 23.511 εγγεγραμμένα μέλη και 56.489 κάτοχοι καρτών φιλάθλου, μας δίνουν το σύνθημα και το έναυσμα για την επίτευξη του μεγάλου στόχου των 100.000 Μελών και Φιλάθλων.

Δεν είναι υπέρβαση, είναι καθήκον!

Ο Ολυμπιακός είστε ΕΣΕΙΣ. Ο κόσμος που ζει και αναπνέει για τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία, απ’ άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο!

H ενίσχυση των τμημάτων μέσω της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου αποτελεί τη βάση των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιτυχίες που καθιστούν υπερήφανους τους φιλάθλους μας αλλά και συμμέτοχους στην επίτευξη τους.

Συσπειρωμένοι, συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλα τα τμήματα του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου και κορυφαίου εκπροσώπου του Ελληνικού αθλητισμού στην Ευρώπη!

Η δύναμη του Ολυμπιακού περνάει από τα χέρια σας.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί τις ομάδες μας ψηλά για να συνεχίσουν να γράφουν χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου.

Όσο περισσότεροι, τόσο ισχυρότεροι!

*Από 1/1/2020 η Κάρτας Μέλους διατίθεται στην τιμή των 25€ και ισχύει μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.

*Με την έκδοση της Κάρτας Μέλους για το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων.

*Η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου διατίθενται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.olympiacossfp.gr ) και από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων (καθημερινά 10:00-18:00)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από