Ο Λεονάρντο Κούτρης εδώ και μέρες φερόταν να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Νάπολι για την ενίσχυση της στην αριστερή πλευρά. Ο Έλληνας μπακ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοιτάζουν οι «παρτενοπέι», προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γκουλάμ, ο οποίος αποχωρεί από την ιταλική ομάδα.

Ωστόσο σημερινό δημοσίευμα της Tuttosport, αναφέρει ότι ο Κούτρης δεν είναι ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα της η Νάπολι και πως ο πραγματικός στόχος της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Ο Έλληνας μπακ ταιριάζει περισσότερο στα «θέλω» του Γκατούζο αλλά και στο παιχνίδι της Νάπολι, ενώ πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει 25 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα και το Champions League με τον Ολυμπιακό και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό με τη Νάπολι να είναι μια από αυτές και να τον έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας.

«Το νέο όνομα είναι Κωνσταντίνος Τσιμίκας, αριστερός μπακ του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα το όνομα που είχε αναφερθεί από τον Ολυμπιακό για την ίδια θέση ήταν του Λεονάρντο Κούτρη, όμως τα πράγματα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες.

Ο πρώτος ταιριάζει καλύτερη στη Νάπολι, που είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το deal, μετά την τελική αποχώρηση του Γκουλάμ», γράφει χαρακτηριστικά η Tuttosport.