Υπάρχουν μεταγραφές που γίνονται και ανακοινώνονται. Υπάρχουν μεταγραφές που γίνονται και μαθαίνονται, ακόμη και χωρίς να ανακοινωθούν. Και υπάρχουν και οι μεταγραφές που γίνονται μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Που γίνονται, δεν ανακοινώνονται, δεν συζητιούνται καν και φυσικά δεν μαθαίνονται. Ή καλύτερα δεν μαθαίνονταν.

Διότι μια τέτοια μεταγραφή -μεταξύ των δύο συλλόγων που βρίσκονται στη δύνη του κυκλώνα για πιθανή περίπτωση πολυϊδιοκτησίας- θα αποκαλύψει σήμερα to10.gr.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται από τα έγγραφα που εξασφάλισε to10.gr από τη Super League και την ΕΠΟ, ο ΠΑΟΚ απέκτησε με μεταγραφή τον 23χρονο δεξιό μπακ χαφ, Βασίλη Φασίδη το καλοκαίρι του 2019. Μια μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ γνωστή.

Δεν διέρρευσε καν ως πληροφορία, ως φήμη ή ως ρεπορτάζ. Δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά ακόμη και στα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη ή σε ΜΜΕ από την Ξάνθη. Πουθενά. Μια μεταγραφή – φάντασμα. Ενός παίκτη που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με μόλις 3 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (λόγω τραυματισμού).

Διαβάστε περισσότερα εδώ