«Οι Ρώσοι είναι φυσιολογικοί άνθρωποι. Στην Ελλάδα όταν χάνεις ο πανικός είναι απίστευτος. Βελτιωνόμαστε, παίζουμε καλύτερα.
Παίξαμε με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την Μακάμπι, την ΤΣΣΚΑ. Είναι εξαιρετικές ομάδες, πρέπει να τους δίνουμε τα εύσημα.
Αντ’ αυτού, νιώθουμε πως ο ουρανός πέφτει να μας πλακώσει. Ευχαριστώ λοιπόν τον Θεό, γιατί η σεζόν αρχίζει με εσάς, που είστε φυσιολογικοί».
Πρόκειται για μια αποστροφή των δηλώσεων του Ρικ Πιτίνο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ευαγγελία Γιακουμάκη: «Ήθελε να πετάξει το πτώμα και το ΙΧ στο ρέμα, αλλά κόλλησε το αμάξι σε βράχο»
- Ράγιο Βαγιεκάνο: «Εικόνες άλλης εποχής» στο Βαγέκας – Χάλασε ο πίνακας του σκορ λίγο πριν τη σέντρα με την Εσπανιόλ
- Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί την Κίνα ότι αντιγράφει τις αμερικανικές εταιρίες Τεχνητής Νοημοσύνης






