Οι πρώτες επαφές των δύο πλευρών, στα τέλη του Νοέμβρη, ήταν σε καλό κλίμα. Όσον αφορά την επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας τους, το τι ζητάει και τι θέλει ο ένας από τον άλλον στο αγωνιστικό σκέλος. Ο Παναθηναϊκός έχει έναν τερματοφύλακα που έχει κάνει πολλά βήματα προόδου, που έχει εξελιχθεί, που θεωρείται – πια – στους τοπ Έλληνες.

Και ο Διούδης έχει βρει ανθρώπους που τον εμπιστεύονται, είναι βασικός και αναντικατάστατος, μέσω του Παναθηναϊκού είδε συλλόγους του εξωτερικού να ενδιαφέρονται για εκείνον και ανεβάζει συνεχώς την χρηματιστηριακή του αξία.

Ως εδώ όλα καλά. Τι γίνεται όμως με το οικονομικό; Εδώ προκύπτουν τα πρώτα προβλήματα. Όταν οι συζητήσεις του Έλληνα πορτιέρο με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού πήγαν στο οικονομικό, φάνηκαν και οι πρώτες διαφορές. Που δεν είναι ασήμαντες. Το αντίθετο. Αυτή την ώρα μοιάζουν ικανές για να φέρουν τις δύο πλευρές πιο μακριά.

Ναι μεν ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει στον παίκτη μία πρόταση που είναι βελτιωμένη σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει τώρα (και το οποίο τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι), ωστόσο ο Διούδης θέλει κάτι παραπάνω. Σαφώς και η υπόθεση έχει δρόμο ακόμα και κανείς δε θεωρεί πως αυτή η διαφορά θα φέρει και οριστικό χάσμα μεταξύ τους. Άλλωστε η προτεραιότητά τους είναι να μείνουν μαζί.

Τι θα κρίνει την υπόθεση; Η στάση του Διούδη. Να ρίξει, δηλαδή, κάπως τις απαιτήσεις του, ίσως να μπουν περισσότερα μπόνους, ώστε να πέσουν οι υπογραφές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από