Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή σε ηλικία 92 ετών ο παλαίμαχος άσσος του Ολυμπιακού Ηλίας Ρωσίδης, με συγγενείς και φίλους του παλαίμαχου άσσου των ερυθρόλευκων να λένε το τελευταίο αντίο.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Τοροσίδης, οι παλαίμαχοι Βαμβακούλας, Κελεσίδης, Θεοδωρίδης, Νεστορίδης, ενώ το παρών έδωσαν και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Στην τελετή παρευρέθησαν επίσης ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Η νεκρώσιμη ακολουθία έλαβε χώρα στις 11 το πρωί της Δευτέρας στον ιερό ναό της Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Μοσχάτο, ενώ ακολουθεί η ταφή του Ρωσίδη στο κοιμητήριο της Νίκαιας.
Δείτε εικόνες:














- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Έμοιαζε σαν κοινή θνητή, βρήκε λύση η ομάδα των «μπλε» με ένα πέναλτι και τώρα… Μαρόκο
- Πύρινος εφιάλτης στο Ωραιόκαστρο: Συνελήφθη ο 76χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί και ομολόγησε
- Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Τραμπ να επιδείξει την «αμερικανική αποφασιστικότητα» για να τελειώσει ο πόλεμος με τη Ρωσία







