Τo τελευταίο αντίο στο Θάνο Μικρούτσικο είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες αλλά και απλός κόσμος.

Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του τεράστια «κληρονομιά». Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου, όταν νικήθηκε από τον καρκίνο. Ωστόσο, πάλεψε μέχρι το τέλος. Και σήμερα, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρέτησαν.

Και φυσικά, ήταν όλοι εκεί!

Στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών έφτασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι έφτασε στην αίθουσα των πολιτικών τελετών του Α’ Νεκροταφείου, συντετριμμένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Παράλληλα, το παρών έδωσαν καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει την πορεία τους με τον Θάνο Μικρούτσικο, όπως ο Κώστας Θωμαΐδης. Στο τελευταίο αντίο βρέθηκαν, επίσης, ο Γιάννης Μπέζος, ο Ηλίας Νικολακόπουλος, η Λόλα Νταϊφά, ο Αχιλλέας Χαρίτος κ.α

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου