Κλειστό λόγω χιονοθύελλας είναι το χιονοδρομικό κέντρο Βόρα-Καϊμάκτσαλαν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του, Πάνος Παναγιωτόπουλος, επισημαίνοντας ότι από χθες το βράδυ μέχρι τις 12 το μεσημέρι οι θυελλώδεις άνεμοι και η χιονόπτωση οδήγησαν στη λήψη της απόφασης αυτής για λόγους ασφαλείας.
Ο ίδιος σημείωσε ότι αύριο το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Αν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες και το επιτρέψουν, τότε το χιονοδρομικό κέντρο θα ανοίξει για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του.
Προς το παρόν στο χιονοδρομικό κέντρο παραμένουν οι φύλακες και οι χειριστές των μηχανημάτων αποχιονισμού, τα οποία θα προχωρήσουν σε αυτές τις εργασίες, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα: 294 νεκροί, 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις – Τι μας περιμένει
- Ο Τραμπ δημοσίευσε μήνυμα που του έστειλε για τη Γροιλανδία ο Μακρόν: «Δεν κατανοώ τι κάνεις»
- Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: 40 νεκροί και 43 αγνοούμενοι – Το μυστήριο με τις ράγες και τα αναπάντητα ερωτήματα







