Μπορεί το φόρεμα για το ρεβεγιόν να είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του στις στιλιστικές ανησυχίες της χρονιάς, ωστόσο δεν αποτελεί την μόνη επιλογή για μία γυναίκα που θέλει και να εντυπωσιάσει, και να είναι άνετη κατά τη διάρκεια της γιορτινής βραδιάς.

Ενδεχομένως να έχετε ήδη μία συλλογή από φορέματα που έχετε φορέσει σε διάφορα events μέσα στο 2019 και να νιώθετε πως είτε δε θέλετε να τα ξαναφορέσετε, είτε θέλετε απλά κάτι διαφορετικό.

Για να αποφύγετε την οποιαδήποτε στιλιστική σύγχυση μπορεί να φέρει το «αν δεν βάλω φόρεμα, τότε τι να βάλω;» εμείς είμαστε εδώ.

Τα χριστουγεννιάτικα outfits που δεν περιλαμβάνουν φορέματα,  είναι πιο εύκολα απ’ ότι νομίζετε και το αποδεικνύουν τα αγαπημένα μας fashion girls στις παρακάτω φωτογραφίες.

Αντί, λοιπόν, να φορέσετε ένα κλασικό φόρεμα, που μπορεί να φορέσουν και άλλες στην παρέα για τη ξεχωριστή αυτή βραδιά, μπορείτε να δοκιμάσετε μία λαμπερή ολόσωμη φόρμα για ένα εξίσου γιορτινό look, ένα ανδρόγυνο κοστούμι ή μία κομψή φούστα και μπλούζα, ενώ αν θέλετε λίγη παραπάνω λάμψη, διαλέξτε ένα top με παγιέτες και συνδυάστε το με το αγαπημένο σας τζιν.

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάτε πως ένα εντυπωσιακό πανωφόρι, είτε είναι γούνα, είτε κάπα, είτε blazer, είτε παλτό, χαρίζει extra πόντους στυλ στις γιορτινές σας εμφανίσεις.

Τέλος, οι λεπτομέρειες σε αξεσουάρ, μακιγιάζ και χτένισμα μπορούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την party διάθεσή σας και να κλέψετε την παράσταση στο φετινό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

View this post on Instagram

Running home from Paris be like @balenciaga @bottegaveneta #pfw ? 1st does anyone know ? / 2nd @marbelsart

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

View this post on Instagram

Feeling fuzzy @commonleisure @bottegaveneta #bottegaveneta

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on