Ο Λεβαδειακός δεν είχε συνηθίσει στις αφαιρέσεις βαθμών, αλλά μέχρι πέρυσι δεν είχε μάθει και στους υποβιβασμούς… Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή με -3 βαθμούς, επειδή η ΠΑΕ δεν εξόφλησε το χρέος της στον Γουίφριντ Αντιλέχου.

Βέβαια, η αφαίρεση βαθμών δεν είναι τελεσίδικη και ο Λεβαδειακός έχει την άνεση να τους πάρει πίσω, μόλις καταβάλλει τις 3.000 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή της. Ούτε το ποσό είναι τόσο υψηλό, ώστε να προβληματίσει…

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:

«Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή (Αντιλέχου Μουαζέ Γουίφριντ) του Maouse (Μάουζε) κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 111/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., αφαιρουμένου ποσού τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ εκ του οφειλομένου κεφαλαίου, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».