17/2/2019: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μπαίνει ως αλλαγή στο 46’. Στο 65ο λεπτό του αγώνα ο διεθνής μεσοεπιθετικός πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και πιάνει το αριστερό του πόδι.

Δευτερόλεπτα αργότερα έχοντας καταλάβει ότι έχει πάθει ζημιά κρύβει με τα χέρια του το πρόσωπο για να μην φανούν τα βουρκωμένα μάτια του. Η πρώτη εκτίμηση προκάλεσε σοκ στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Φόβοι για ρήξη χιαστών», έγραφαν χαρακτηριστικά στους τίτλους τους οι ιστοσελίδες μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ενωση και δυστυχώς λίγες ώρες αργότερα οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Πέντε μέρες μετά, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ο Λάζαρος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να υποβάλλεται σε επέμβαση στο αριστερό πόδι.

Ολοι ήταν δίπλα του. Κόσμος, συμπαίκτες, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο. Την Δευτέρα 25/2 βγαίνει από το «Μετροπόλιταν» και ξεκινάει τον δύσκολο και μακρύ δρόμο της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ