Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό. Οχι, όμως, τόσο ως παιχνίδι, ως αποτέλεσμα, αλλά κυρίως ως τρόπος έκφρασης. Ως τρόπος προσέγγισης των δύσκολων καταστάσεων. Ως νοοτροπία.

Με τον Ολυμπιακό να δείξει τον τρόπο για το πώς πρέπει να χειρίζονται οι σύλλογοι τις δύσκολες στιγμές. Είτε της κοινωνίας, είτε των αθλητών τους και της αθλητικής οικογένειας. Οπως ακριβώς έκανε για ακόμη μία φορά, στην περίπτωση του Πάρη Ντουμάνη.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα ότι το συμβόλαιο του Ντουμάνη ανανεώθηκε πρόωρα, μετά από προσωπική απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Μια απόφαση που πάρθηκε αυτόματα, από τη στιγμή που ο γεννημένος στις 30/10/2000 εξτρέμ, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο Ντουμάνης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ενας ακραίος μπακ χαφ που από τα 16 του χρόνια ξεκίνησε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα των Πειραιωτών και ξεχώρισε για τη σπουδαία τεχνική του, την ταχύτητά του, αλλά και την προοπτική που είχε ως ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2017 υπέστη την πρώτη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο. Μετά από μια εντυπωσιακή παρουσία στην προετοιμασία των Πειραιωτών, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Σχεδόν 9 μήνες μετά επέστρεψε στη δράση.

Αλλά τον φετινό Νοέμβριο, ο εφιάλτης επέστρεψε. Σε μια ανύποπτη φάση, σε προπόνηση της Κ19 του Ολυμπιακού, υπέστη πάλι ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αυτή η φορά στο δεξί γόνατο.

Πάλι ο Ολυμπιακός στέκεται στο πλευρό του. Με κάθε τρόπο. Και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει εντολή για άμεση επέκταση του συμβολαίου του. Αλλά και χρήση των εγκαταστάσεων και του ιατρικού επιτελείου της πρώτης ομάδας, ώστε η αποκατάσταση και επιστροφή του στη δράση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τον Ντουμάνη, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Ντουμάνη.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού, υπέστη πρόσφατα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατό του, για δεύτερη μάλιστα φορά, ελάχιστο καιρό μετά την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στο 19χρονο αμυντικό, ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του, έπειτα από εντολή του ηγέτη του Θρύλου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ποδοσφαιριστής, βρίσκεται πλέον μόνιμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να ακολουθήσει κατά γράμμα την αποθεραπεία του και να πετύχει γρήγορη και σωστή αποκατάσταση».