Μετά τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη ρίχνονται στη «μάχη» της 14ης αγωνιστικής της Super League απόψε οι δυο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι δυο ομάδες θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στην κορυφή με τους Πειραιώτες να είναι αυτοί που τυπικά βρίσκονται στην πρώτη θέση λόγω της διαφοράς τερμάτων. Οι μεν ερυθρόλευκοι λοιπόν έχουν δύσκολη έξοδος, καθώς αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης, μια ομάδα που έχουν συναντήσει πολλές δυσκολίες στο παρελθόν.

Από την άλλη ο Δικέφαλος του βορρά ταξιδεύει στο Αγρίνιο, όπου θα κοντραριστεί με τον Παναιτωλικό, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και θέλει νίκη με την ίδια συνταγή που είχε και στην Ξάνθη.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, το μενού αρχίζει με τον αγώνα ΑΕΛ-Ατρόμητος. Οι «βυσσινί» έκλεισαν τον πρώτο γύρο στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες που είναι χαμηλά και πιο συγκεκριμένα στη 10η θέση και 4 πόντους πίσω.

Το έτερο ματς εκ των τεσσάρων είναι εκείνο του Βόλου με τον Πανιώνιο που θα ξεκινήσει στις 17:15 στο Πανθεσσαλικό. Και οι δυο βδομάδες θέλουν βαθμό ή βαθμούς, με τους γηπεδούχους να τους θέλουν για να μην «μπλέξουν» και τους κυανέρυθρους για να «ξεμπλέξουν.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ – Άρης 3-1

Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0

Ξάνθη – ΑΕΚ 0-1

Λάρισα – Ατρόμητος (15:00)

Βόλος – Πανιώνιος (17:15)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (19:30)

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30)