Στις εγχώριες διοργανώσεις και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στρέφει το βλέμμα της η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να προέρχονται από τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στην πανίσχυρη Μόντενα.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού (15/12, 16:45) στο Κλειστό Γυμναστήριου Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Volleyleague. Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ θέλουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής, με τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε τα εξής: «Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε ο αγώνας με την Μόντενα όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα την Κυριακής και θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα».

Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας το παιχνίδι κόντρα στην Μόντενα και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Πάντα, σε όποια κατάσταση και να είναι η ομάδα, σε αυτό το παιχνίδι είναι μονόδρομος η νίκη.

Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και για την βαθμολογία του πρωταθλήματος αλλά και για την ιστορία της ομάδας. Θα αγωνιστούμε σας Ολυμπιακός και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».