Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση η Hyundai Motorsport στέφθηκε και επισήμως, ως η Παγκόσμιας πρωταθλήτρια στο  WRC για το 2019.

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο Carrousel du Louvre στο Παρίσι. Με αυτή την εκδήλωση η Hyundai έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο μια εξαιρετική πορεία με μοντέλα που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση στις πιο δύσκολες ειδικές διαδρομές σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της αγωνιστικής ομάδας, της  Hyundai Motorsport που εξασφάλισε για πρώτη φορά τίτλο WRC. Η Hyundai Motorsport εδραίωσε τη θέση της στα βιβλία ιστορίας και ενίσχυσε τη φήμη της μεταξύ των καλύτερων στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρωταθλητές από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις μηχανοκίνητων σπορ για να παραλάβουν τα επίσημα βραβεία τους. Στην εκδήλωση από την Hyundai Motorsport συμμετείχαν ο Πρόεδρος Scott Noh και ο Διευθυντής της Ομάδας Andrea Adamo. Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κκ. Thomas Schemera (Head of Product Division, Executive Vice President του Hyundai Motor Group) και Gyoo-Heon Choi (Head of N Brand Management Group, Vice President της Hyundai Motor Company).

Οι Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul έδωσαν επίσης το παρόν στην εκδήλωση για να βραβευθούν και αυτοί με τη σειρά τους για τις επιδόσεις τους στους οδηγούς και τους συνοδηγούς σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική σεζόν για το Βελγικό πλήρωμα, στην οποία κατέκτησαν τρεις νίκες (Κορσική, Αργεντινή και Ισπανία).