Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο Ρέντη. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και ανέβασε για τα καλά τις πιθανότητες να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Έλληνας στόπερ δεν είναι ακόμη στο 100% όμως στον Ολυμπιακό περιμένουν και την αυριανή προπόνηση με την ελπίδα πως θα πάνε όλα καλά και ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορέσει να τον βάλει στο βασικό σχήμα.

Σε αντίθεση με τον Αβραάμ που το πιθανότερο είναι πως θα παίξει, δεν μπορεί να υπολογίζεται όπως προκύπτει και μετά τις σημερινές εξελίξεις, ο Ματιέ Βαλμπουενά που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης στη Γαλλία.

Ο Μαρτίνς πλέον αναμένεται να αποφασίσει αν θα πάει στη λογική του 4-3-3 με τον Καμαρά πιο μπροστά από τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη ή αν θα παίξει με το «κόλπο» Μασούρα που χρησιμοποίησε στο Αγρίνιο. Με τον Έλληνα άσο πίσω από τον επιθετικό και με τους Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς στα δύο άκρα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί με προπόνηση αύριο στις 7.30 (θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στα πρώτα 15 λεπτά) και μετά το τέλος της ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση της Τετάρτης.