Δικαιώθηκε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην δικαστική διαμάχη με τον τραγουδιστή Σπύρο Μακρή, σχετικά με το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε».

View this post on Instagram

Τυχαία εμεις πεθαίνουμε μωρο μου…. #pantelispantelidis #pq #no1 ?????????

A post shared by Pantelis Pantelidis (@pantelis_pantelidis_real) on

View this post on Instagram

Λίγο να δω ξανά τα μάτια σου…. #pantelispantelidis #pq ??????

A post shared by Pantelis Pantelidis (@pantelis_pantelidis_real) on

Η οικογένεια του τραγουδιστή, που είχε υποβάλλει αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή Σπύρου Μαγδάλη, καταγγέλλοντας ότι ο καλλιτέχνης είχε επιχειρήσει να σφετεριστεί τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, κάνοντας δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο από τον Ιανουάριο, στις οποίες ερμήνευε και παρουσίαζε το τραγούδι σαν δικό του.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους Έλλη Γ. Ρούσσου, στράφηκε κατά του τραγουδιστή με το ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί κάθε χρήση και εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, Μακρής κατέθεσε στις 14 Φεβρουαρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην οποία ισχυριζόταν ότι το τραγούδι ήταν δικό του, και ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη.

View this post on Instagram

Να’σαι καλά εκεί που είσαι… ??????#pantelispantelidis #pq

A post shared by Pantelis Pantelidis (@pantelis_pantelidis_real) on

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν στις 17 Απριλίου και το δικαστήριο δικαίωσε την πλευρά Παντελίδη, απαγορεύοντας στον Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί ή να εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» απορρίπτοντας τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ο Μακρής ανάρτησε στο Facebook στη σελίδα του υβριστικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.