Προπονητή ψάχνει η Άρσεναλ και φαίνεται πως έχει στραφεί στη Λέστερ… Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι «κανονιέρηδες» έχουν ως πρώτη επιλογή τους τον κόουτς των «αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς. Διότι θεωρούν ότι ο Ρότζερς έχει το προφίλ που ψάχνουν για τον πάγκο του Έμιρεϊτς.

Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις έπειτα από δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο Ρότζερς. Ο προπονητής της Λέστερ ρωτήθηκε  σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Έβερτον με 2-1 και το μόνο που επιβεβαίωσε, ήταν πως στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα εξαγοράς…

Βέβαια, ο Ρότζερς προσπάθησε να το μαζέψει, συμπληρώνοντας ότι «είναι υποθετική η ερώτηση σας. Ακούστε με, όρους αποδέσμευσης έχουν οι περισσότεροι προπονητές στην Premier League, δεν σημαίνει τίποτα».

Πάντως, η Λέστερ δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει ελεύθερο τον προπονητή και να αποκτήσει αυτή το πρόβλημα που έχει τώρα η Άρσεναλ. «Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι χαρούμενος εδώ και δεν πάει πουθενά» φέρεται να ήταν η απάντηση στην κρούση της Άρσεναλ. Εν κατακλείδι, όλα εξαρτώνται από τον Ρότζερς και δεν φαίνεται να ψάχνει την έξοδο.