Στην εκπομπή One Talk Weekend και την Αθηναϊδα Νέγκα μιλά ο κωμικός Λάμπρος Φισφής.

«Μιλάω με τον κόσμο στην παράσταση. Μπορώ υπεύθυνα πω ότι κανένας δεν θα στεναχωρηθεί ή θα πληγωθεί. Το θέμα είναι να ρωτάς τον κόσμο πράγματα που σε ενδιαφέρουν πράγματι» λέει.

Ως βασικό του συναίσθημα χαρακτηρίζει τον εκνευρισμό. «Μπορώ να εκνευριστώ με το οτιδήποτε. Σήμερα για παράδειγμα μου έφεραν μπιφτέκια και μου τα είχαν κόψει στη μέση. Εκνευρίστηκα και η γυναίκα μου με λέει περίεργο» αναφέρει.

«Η ζωή είναι μοιρασμένη στην οικογένεια και τη δουλειά. Η δουλειά ίσως είναι που με κρατάει σε νεανική φάση. Δουλεύω βράδυ, πίνω κανένα πότο μετά, κάνω περιοδείες» επισημαίνει.

Ακόμα, λέει πως του λείπει ο ύπνος, ενώ εξηγεί το φόβο του να γίνει… η μάνα του. «Στην ανατροφή των παιδιών υπάρχουν πράγματα που σου έχει φυτέψει η Ελληνίδα μάνα και ενώ τα κοροϊδεύεις μια ζωή τα λες» εξηγεί.

Ταυτόχρονα λέει πως η κωμωδία έχει πολλά παρακλάδια όπως «σειρά στην τηλεόραση, σκετς, ταινία στον κινηματογράφο, stand up comedy». Για το πώς είναι η ζωή του απαντά πως «μια χαρά είναι ζωή μου. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Να ήμουν πιο υγιής ή να μπορώ να κοιμάμαι τέσσερις ώρες και να μαι οκ θα ήταν το ιδανικό».

Τέλος σημειώνει πως «είμαι ένα παιδί χαμηλών τόνων, όπως οι περισσότεροι που κάνουν stand up comedy. Η κωμωδία στην αρχή ξεκινάει ως μια άμυνα».

Πηγή: onetv.gr