Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος σαν μια γροθιά και όλοι μαζί, παίκτες και κόσμος, θα τα δώσουν όλα στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (19:30), για να οδηγήσουν την ομάδα σε μία πολύ σπουδαία νίκη.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών θα γεμίσουν για μια ακόμα φορά το Καραϊσκάκη και με τη βροντερή φωνή τους θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τους παίκτες να φτάσουν στο τρίποντο της νίκης. Θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίξουν έμπρακτα σε ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι.

Αυτό ήταν το μήνυμα που μετέφερε στον Πέδρο Μαρτίνς και στους παίκτες του αντιπροσωπεία της «Θύρας 7», που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών μιλώντας στους παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού, τους εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους και τους ζήτησαν να τα δώσουν όλα στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Τους ζήτησαν να παίξουν όπως στα ματς με Μπάγερν και Τότεναμ και να… ματώσουν τη φανέλα, θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

«Θέλουμε το πρωτάθλημα πάση θυσία και αύριο θα μπείτε ορκισμένοι για τη φανέλα που φοράτε», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι οπαδοί που βρέθηκαν στο Ρέντη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους ευχαριστεί για τη στήριξή τους και να επισημαίνει ότι η ομάδα του θα δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να τους κάνει περήφανους.

«Εμείς αύριο θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους», ανέφερε ο Πορτογάλος, ενώ τους ζήτησε να μην ανάψουν καπνογόνα όταν θα βάλει γκολ ο Ολυμπιακός, για να μην κοπεί ο ρυθμός της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των Πειραιωτών είπαν στους παίκτες: «Ήρθαμε εδώ για να σας πούμε ότι για μια ακόμα φορά θα είμαστε δίπλα σας, όπως μόνο η Θύρα 7 ξέρει. Βλέπουμε πράγματα που δε μας αρέσουν και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι διαλέγετε παιχνίδια.

Εμείς θέλουμε να δούμε τον Ολυμπιακό που είδαμε με την Μπάγερν και την Τότεναμ. Όχι αυτόν που είδαμε με Ξάνθη και Πανιώνιο. Θέλουμε το πρωτάθλημα πάση θυσία και αύριο θα μπείτε ορκισμένοι για τη φανέλα που φοράτε.

Από τον Ιούνιο είμαστε μαζί σας παντού κατά χιλιάδες. Δε γνωρίζουμε διακοπές και ξεκούραση εμείς. Ματώνουμε για τον Ολυμπιακό και δε χάνουμε ποτέ και πουθενά. Έτσι να είστε κι εσείς.

Απέναντι σε αυτούς που πολεμάνε τον κόσμο μας, εσάς τους ίδιους, τον Πρόεδρο, θα παίξετε σαν Ολυμπιακός! Και θα ματώσετε αυτή τη φανέλα που εμάς είναι η ζωή μας».

Ο Πέδρο Μάρτινς από την πλευρά του ευχαρίστησε τους οργανωμένους για τη στήριξη και τους ζήτησε μια χάρη. «Θέλω από εσάς όταν βάλουμε γκολ να μην ανάψουν καπνογόνα και μας κόψετε το ρυθμό. Θέλω να το πείτε σε όλους. Εμείς αύριο θα τα δώσουμε όλα και θα σας κάνουμε υπερήφανους.»