Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένεια του διεκδικούν αποζημίωση για το τραγικό ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, που οδήγησε τον παρουσιαστή σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αρχή της τραγωδίας

Ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017, ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα και να τραυματιστεί σοβαρά.

 

View this post on Instagram

 

Φυγαμε για βολτες!!!!!! #motorbike #bmw

A post shared by Konstantinos Aggelidis (@konstantinosaggelidis) on

«Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantinos Aggelidis (@konstantinosaggelidis) on

«Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου. Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις, ή προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες, αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ» σημειώνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και σοκάρει με την περιγραφή του.

Η σύζυγος του Αγγελίδη ξέσπασε στην δικαστική αίθουσα

«Ο σύζυγός μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σημαίνει ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον. Εκτός από την τηλεόραση ασχολούνταν με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300, συν τα τιπς που ήταν 300 το μήνα, που σε γιορτές έφτανε συνολικά τις 2.500 ευρώ.

Το κόστος στο κέντρο αποκατάστασης είναι δωρεάν χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου που γνώριζε τον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Χρειαζόμαστε δαπάνη νοσοκόμου σίγουρα για όταν επιστρέψει σπίτι. Εγώ λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να δουλέψω. Έχουμε ένα αγοράκι 8 ετών και τα έξοδα του, περίπου 500 το μήνα. Τα έξοδα του σπιτιού επίσης», ήταν τα λόγια της συζύγου του Εβελίνας Βαρσάμη στο δικαστήριο σύμφωνα με το ethnos.gr.

Η αποζημίωση των 2.796.000 ευρώ

Όσα αναφέρονται στην αγωγή του παρουσιαστή, επιβεβαιώνονται και με την απόφαση του ΙΚΑ (ΚΕΠΑ) που του αναγνώρισε 90% αναπηρία. Βάσει όλων των παραπάνω, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αξιώνει 2.796.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 108.000 ευρώ, για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους, μέχρι αυτός να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konstantinos Aggelidis (@konstantinosaggelidis) on

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από