Μπορεί να έχουν περάσει τρεις ημέρες από τι στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κατακτήσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του στο Λονδίνο, όμως ο ίδιος ακόμα δυσκολεύεται να το πιστέψει.

Στον μεγάλο τελικό του Nitto ATP Finals, ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να νικήσει με 2-1 σετ τον Ντομινίκ Τιμ και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στο τουρνουά της αγγλικής πρωτεύουσας.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Στέφανος ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία απεικονίζεται τυλιγμένος με την ελληνική σημαία, τονίζοντας παράλληλα πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Ακόμη μοιάζει ψεύτικο το ότι κρατάω αυτό το τρόπαιο. Δεν ήθελα να το αφήσω αλλά πλέον ήρθε η ώρα για μερικές καλοκαιρινές περιπέτειες και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι γιατί ήταν μια ομαδική προσπάθεια.

Λονδίνο με γοήτευσες, ένα μέρος της καρδιάς μου είναι δικό σου» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media ο Έλληνας τενίστας.