Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι οριακή. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτή ήρθε, έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στο εσωτερικό της Ενωσης. Με τον Νίκο Κωστένογλου να προσπαθεί να βρει τρόπο να κατευνάσει τα πνεύματα, εν μέσω φημών και επαφών για τον… αντικαταστάτη του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, επέλεξε να πάρει πρωτοβουλία και να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη. Μάλιστα, το έκανε με σκοπό να βάλει και τους παίκτες στην κουβέντα, ώστε όλα τα προβλήματα να λυθούν μέσα από τον διάλογο και να ακουστούν μέσα στα αποδυτήρια τα παράπονα, τα προβλήματα και οι σκέψεις όλων.

Ο ίδιος, μάλιστα, στη διάρκεια της ομιλίας του, είπε μεταξύ άλλων πως όλοι θα πρέπει να κοιταχτούν στα μάτια, να λύσουν τα θέματα που υπάρχουν και να προχωρήσει μπροστά η ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κοιταχτούμε στα μάτια. Πρέπει να συζητήσουμε ότι μας ενοχλεί. Ότι πρόβλημα υπάρχει να το λύσουμε όλοι μαζί. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια ανάμεσά σας. Να βοηθάει ο ένας τον άλλον στις δύσκολες στιγμές.

Διαβάστε περισσότερα εδώ