Με τον Σεμπαστιάν Βασιλειάδη και χωρίς τους «κομμένους» Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Μήτρογλου θα παραταχθεί η Εθνική στα παιχνίδια με Αρμενία (15/11) και Φινλανδία (18/11) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Το έγγραφο του 22χρονου μέσου της Πάντερμπορν, που μέχρι το πρωί δεν είχε φτάσει στα γραφείο της ΕΠΟ, εστάλη εγκαίρως και ο νεαρός άσος είναι διαθέσιμος.

Στις κλήσεις της του Τζον Φαν’τ Σιπ συμπεριλαμβάνεται ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική μετά από αρκετό καιρό. Από τις κλήσεις του Ολλανδού τεχνικού απουσιάζουν ο Ρέτσος που θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων και ο Μάριος Βρουσάι λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.