Δεκάδες χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν τους δρόμους της Βηρυτού. Για δέκατη ένατη μέρα οι Λιβανέζοι συνεχίζουν το τις διαδηλώσεις.
Η παραίτηση της κυβέρνησης Χαρίρι δεν οδήγησε στην παύση των κινητοποιήσεων.
Κύριο σύνθημα των διαδηλωτών είναι πλέον η επανάσταση. Το κύμα των διαδηλώσεων ξέσπασε στις 17 Οκτωβρίου όταν η κυβέρνηση του Λιβάνου επιχείρησε να φορολογήσει τη χρήση της εφαρμογής WhatsApp ενώ νωρίτερα είχε επιβάλει ένα πακέτο αυστηρών μέτρων λιτότητας.
Οι Λιβανέζοι θεωρούν υπεύθυνη την πολιτική ελιτ για την οικονομική κατάρρευση της χώρας και την απομύζηση του πλούτου του Λιβάνου. Οι κεντρικοί λεωφόροι της Βηρυτού είναι κλειστές.
Τα σχολεία οι επιχειρήσεις και οι τράπεζες δεν λειτουργούν.

Πηγή: onetv.gr

- Ζώδια σήμερα 22/7: Ποιοι θα δουν τα οικονομικά τους να αλλάζουν και ποιοι πρέπει να προσέξουν τις παγίδες
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στο σημείο όπου είχε πει: «Θέλω να γίνω παίκτης του NBA» (vid)
- Πόλεμος ΗΠΑ–Ιράν: Νέα κλιμάκωση με Χούθι, 3 τάνκερ άλλαξαν πορεία, το πετρέλαιο ξεπέρασε τα 92 δολάρια το βαρέλι







