Από υπερβολική δόση έχασε τη ζωή της στα 22 της χρόνια η Saoirse Kennedy Hill, η εγγονή του πρώην Γερουσιαστή των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Κέννεντυ.

Ένα πιστοποιητικό θανάτου που κυκλοφόρησε την Παρασκευή αποκάλυψε ότι ο Saoirse βρέθηκε αναίσθητη στην Kennedy Compound την 1η Αυγούστου λόγω ενός θανατηφόρου συνδυασμού συνταγογραφούμενων φαρμάκων, μεθαδόνης και αλκοόλ.

Ο θάνατος της, ωστόσο, καταγράφεται ως ατύχημα. Family: Saoirse was the daughter of Courtney Kennedy and Paul Hill, and was just weeks away from starting her senior year at Boston College when she passed away (l to r: Saoirse, RFK Jr, Noah Kennedy and mom Courtney Kennedy)

Μεταξύ των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που βρέθηκαν στο σύστημά της ήταν η διαζεπάμη και η νορβιαζεπάμη (γνωστά στην αγορά ως Valium), η φλουοξετίνη (Prozac) και η νορφλουοξετίνη (η αντικαταθλιπτική Luoxetine).

Ο θάνατός της ήρθε μόλις ένα μήνα προτού να ξεκινήσει το τελευταίο της έτος στο Κολέγιο της Βοστώνης. RIP: Saoirse Kennedy Hill (above) died in August of an accidental drug overdose a death certificate revealed on Friday

Η Saoirse ήταν η κόρη του Courtney Kennedy Hill, του τέταρτου από τα 11 παιδιά που γεννήθηκαν από την Ethel και τον Robert.

Ο πατέρας της, Paul Hill, ήταν ένας από τους τέσσερις Ιρλανδούς που καταδικάστηκε αδίκως για τον βομβαρδισμό του Guildford Club το 1974, υπηρετώντας 20 χρόνια φυλάκισης.