Ανυπόστατα χαρακτηρίζει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, δημοσιεύματα που μιλούν για αποστάσεις της από τον Παύλο Πολάκη.

«Για άλλη μια φορά, δημοσιεύματα εμφανίζουν δήθεν αποστάσεις και διαφωνίες εντός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τον χειρισμό της πρωτοφανούς απόφασης της πλειοψηφίας της Προανακριτικής Επιτροπής, να εξαιρέσει βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που για το ίδιο θέμα έχουν δημόσια εκφράσει διαφωνία βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής αλλά και επιφυλάξεις βουλευτές της ΝΔ. Καταλαβαίνω λοιπόν απόλυτα το λόγο για τον οποίο γράφονται όλα αυτά και δεν αξίζουν καν διάψευσης», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Γεροβασίλη για Πολάκη: «Προσωπικές οι απόψεις του»

Υπενθυμίζεται ότι η Όλγα Γεροβασίλη ενημέρωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχετικά με την προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Μεταξύ άλλων η κυρία Γεροβασίλη ρωτήθηκε εάν οι δηλώσεις Πολάκη πως θα εμφανιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της προανακριτικής και θα αποχωρήσει μόνο με την συνδρομή της φρουράς αποτελούν και επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Είναι προσωπική άποψη του κ. Πολάκη, δεν έχουμε αποφασίσει, εμείς κινούμαστε θεσμικά. Δεν θέλουμε να γίνει λίμπα η διαδικασία και ζητάμε από τον πρόεδρο να την προστατεύσει. Περιμένουμε την απάντησή του στην επιστολή μας».

H δήλωση αυτή ερμηνεύθηκε ως «άδειασμα» προς τον Παύλο Πολάκη.

Αναφορικά με αν η μόνη λύση είναι η ακύρωση της χθεσινής απόφασης της πλειοψηφίας απάντησε ότι «δεν είναι μόνο αυτή, μπορούμε να πάμε σε ενδιάμεση λύση κάτι που θα εξαρτηθεί από τον πρόεδρο».