Οι συνθήκες εξ αρχής ιδανικές. Ο Βόλος ελλιπής με τους έξι δανεικούς του να μην αγωνίζονται, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό αφού στην κερκίδα «έπαιζε» μπάλα μόνος του.

Όπως και στον αγωνιστικό χώρο δηλαδή. Αφού τα δεύτερα του Βόλου δεν ήταν και πολύ ανταγωνιστικά. Τα πράγματα λοιπόν για τους «ασπρόμαυρους» είχαν απλοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό πολύ πριν την σέντρα του ματς.

Κάτι που έδειξε ο Δικέφαλος στο χορτάρι όπου χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, κάνοντας απλά τα βασικά, πήρε το διπλό και συνεχίζει απτόητος στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Άλλωστε και να πήγαινε να δημιουργηθεί κάποιο άγχος, ήρθε ο Δημόπουλος με ένα αστείο πέναλτι στον Πέλκα και έδωσε τέλος στην… αγωνία για όσους μέχρι εκείνο το σημείο έτρωγαν τα νύχια τους. Έτσι Ιβαν, Μπέος και λοιποί συγγενείς έφυγαν χαρούμενοι σε ακόμη μία υπέροχη μέρα για την εξυγίανση.

Όσο για τον Βόλο που ηττήθηκε για τέταρτο σερί ματς στην Super League, αυτό ήταν ένα από τα λίγα ματς στη σεζόν που εξαρχής δεν υπολόγιζε πως θα μπορούσε να πάρει κάτι και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επόμενο παιχνίδι όπου με… πλήρη πλέον σύνθεση και με κανονική ενδεκάδα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες.

Τώρα για το παιχνίδι κάτω από τις συνθήκες που αυτό διεξήχθη δεν μπορείς να πεις και πολλά. Με τον Βόλο να παρατάσσεται με ενδεκάδα που ούτε σε φιλικό προετοιμασίας δεν είχε κατεβάσει είναι αυτονόητο το ότι ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… ανοιχτής προπόνησης επιβλήθηκε κι έφτασε στη νίκη.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε από την αρχή τον έλεγχο του ματς και όποτε ήθελε απειλούσε χωρίς να δημιουργήσει και σωρεία ευκαιριών βέβαια.

Σε μία από αυτές ο Γκαραβέλης αρνήθηκε το γκολ στον Μπίσεσβαρ στο 16′ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στο 29′ όταν ο Λημνιός σκόραρε από σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά. Ο χαμηλός ρυθμός σε επίπεδο παρεξηγήσεως, χαμήλωσε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια με το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό φυσικά και δεν άλλαξε με το μοτίβο να είναι ακριβώς το ίδιο μέχρι που ο Δημόπουλος αποφάσισε να βάλει οριστικό τέλος στην… αγωνία. Έτσι έκανε χωρίς λόγο πέναλτι στον Λημνιό με τον Πέλκα να ευστοχεί με εκτέλεση αλά Πανένκα από τα έντεκα βήματα και να κάνει το 2-0.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, δεν ίδρωσε ιδιαίτερα και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Για κλειδιά, διακριθέντες και κριτικές δε νομίζουμε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη αναφορά σε ένα τέτοιο ματς, οπότε δεν θα κάνουμε τον κόπο να τα αναφέρουμε καν.

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φερράρι, Μαξ Αγκούστο, Τσοκάνης, Τόρρες, Ατιάτ (54’ Μάντζης), Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Αουγκούστο, Στοχ (64’ Πέλκας), Λημνιός (83’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (75’ Άκπομ)