Ευνοϊκή κατάληξη είχε για τον Ολυμπιακό το άλλο παιχνίδι στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου στο Champions League. Η Τότεναμ παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της στη διοργάνωση και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ερυθρό Αστέρα, επικρατώντας.

Οι γηπεδούχοι του Ποκετίνο μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά και έπιασαν τους φιλοξενούμενους από το… λαιμό. Μόλις στο 9’ ο Κέιν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 16’ ο Σον διπλασίασε τα τέρματα των Λονδρέζων. Το φινάλε του πρώτου μέρους επιφύλασσε γκολ, αφού και πάλι ο Σον πέτυχε το 3-0.

Η Τότεναμ δεν έριξε το ρυθμό της στο δεύτερο ημίχρονο, αφού έμοιαζε να προσπαθεί να βρει την αυτοπεποίθηση της στον όμιλο. Ο Λαμέλα «χτύπησε» στο 57’ σκοράροντας το 4-0, ενώ ο Κέιν με το δεύτερο προσωπικό γκολ του «έγραψε» το 5-0 στο 72’.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Τότεναμ στο φετινό Champions League και πλέον έχει τέσσερις βαθμούς, προσπερνώντας τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έμεινε στους τρεις και στην τρίτη θέση.

Η εξέλιξη ήταν θετική για τον Ολυμπιακό, αφού διατηρήθηκε ζωντανός για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Europa League, αφού η πρόκριση στους «16» του Champions League αποτελεί μία πολύ δύσκολη υπόθεση.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκαζανίγκα, Βερτόχεν (73’ Φουθ), Σάντσεζ, Σον (68’ Ντάιερ), Κέιν, Λαμέλα, Σισοκό, Ντέλε Άλι (79’ Λο Κέλσο), Οριέ, Ντομπελέ, Ντέιβις

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόργιαν, Ντέτζενεκ, Βούλιτς, Μάριν, Γκαρσία, Τομανέ (62’ Πέτροφ), Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Γκόμπελιτς, Κάνιας (62’ Πέτροβιτς), Λα Πάρα (82’ Βουκάνοβιτς)