Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα απέναντι στην τεράστια Μπάγερν Μονάχου. Βαθμολογικά μπορεί να μην πήρε κάτι από το παιχνίδι, καθώς ηττήθηκε με 3-2, αλλά απέδειξε περίτρανα ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα ευρωπαϊκά μεγαθήρια.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ήταν άδικο το αποτέλεσμα, σημείωσε πως «αισθάνομαι ότι υπήρχαν πολλά θετικά πράγματα που κάναμε σήμερα, όμως τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό. Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό. Θέλαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι και είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε. Άρα ναι είμαι απογοητευμένος».

Σχετικά με τα συναισθήματά του στο τέλος της αναμέτρησης, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποθεώνουν την ομάδα, τόνισε πως «είναι ωραίο όταν έχεις την υποστήριξη του κόσμου αλλά όπως είπα πριν, θέλαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Εκτιμάμε την υποστήριξη του κόσμου και θέλαμε να τους δώσουμε τη νίκη ή έστω το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν το τελικό αποτέλεσμα καθορίστηκε από τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ή από τα λάθη του Ολυμπιακού, ο Ελαμπντελαουί επεσήμανε πως «είναι εύκολο να το πεις αυτό. Μετά το παιχνίδι όμως, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά απέναντι σε τόσο μεγάλες ομάδες. Και αυτές δεν ήταν μέρος μας σε αυτή την αναμέτρηση».

Πηγή: onetv.gr