O Πάνος Μουζουράκης, μετά το χωρισμό του από τη Μαρία Σολωμού, φαίνεται ότι είναι ξανά ερωτευμένος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, στη ζωή του κριτή του Τhe Voice έχει μπει εδώ και λίγους μήνες η ηθοποιός Τζίνα Βαρελά

View this post on Instagram

That’Life EP is now available in English! Check it on YouTube and all digital platforms. ?

A post shared by Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis) on

Και οι δυο επιθυμούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς είναι λίγο καιρό μαζί, γι’ αυτό τον λόγο δεν υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Ποια είναι η νέα του σύντροφος;

Η Τζίνα Βαρελά γεννήθηκε στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα. Όταν ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού. Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ενώ έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, η Τζίνα Βαρελά επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία όπου εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός. Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική. Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.

Δείτε την εδώ: