Η μεγάλη επιστροφή του Αντελίνιο Βιεϊρίνια είναι γεγονός καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι στην αποστολή για το ματς κόντρα στην Λαμία. Περίπου έξι μήνες μετά τον τραυματισμό του επιστρέφει σε αποστολή και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Μέσα και ο Εσίτι που έβγαλε όλη την προπόνηση και υπολογίζεται κανονικά για το ματς κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ενημέρωση:

«Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (19.10) στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά από περίπου έξι μήνες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (19.10) στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, δόθηκε έμφαση στις στατικές φάσεις, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο φινάλε.O Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι και πάλι εδώ.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου επιστρέφει σε αποστολή της ομάδας μετά τον περασμένο Απρίλιο και το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Χοσέ Μαουρίσιο τέθηκε εκτός καθώς έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ η μαγνητική του Άντερσον Εσίτι ήταν καθαρή, ο παίκτης έβγαλε όλη την προπόνηση του Σαββάτου και είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα. Οι Φερνάντο Βαρέλα , Ομάρ Ελ Καντουρί και Πόντους Βέρνμπλουμ έμειναν στο γυμναστήριο για ατομικό πρόγραμμα και θεραπείες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Δικεφάλου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τη Λαμία. Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μιχάι , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Αουγκούστο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Λάμπρου , Στοχ , Άκπομ , Σφιντέρσκι».