Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, με την κρητική ομάδα μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές να φιγουράρει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 11 πόντους.

Αύριο, Σάββατο (19/10, 19:30), οι Ομιλήτες θα αγωνιστούν στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Κρις Μπράουν να μιλάει για τη σπουδαία αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα έχουν δύσκολο έργο στο Φάληρο και για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε ευκαιρία τους παρουσιαστεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός αμυντικός στο ΟΦΗ TV:

Για την σημασία της διακοπής: «Το γεγονός ότι είχαμε κάποιες μέρες ξεκούρασης μετά από μια καλή αρχή και από πολλές προπονήσεις ήταν θετικό για μας για να δούμε τις οικογένειες μας και να ξεκουραστούμε λίγο».

Για τα ματς του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Παρακολούθησα τον αγώνα με την Τότεναμ για το Champions League. Η Τότεναμ είναι μεγάλη ομάδα, ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 2-0 όμως κατάφερε να ισοφαρίσει. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και πιστεύω μας ταιριάζει αυτό, είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος και μια ευκαιρία για εμάς.

Έχουν δώσει περισσότερα παιχνίδια, είναι επαγγελματίες και προπονούνται συνεχώς. Δεν είναι κουρασμένοι, μπορούν να το διαχειριστούν πολύ καλά. Δεν παίζει ρόλο αν έχουν περισσότερα ή λιγότερα παιχνίδια από εμάς. Αν έχουμε την ευκαιρία, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».

Για τον ΟΦΗ: «Το κλειδί είναι ότι είμαστε ομάδα. Παίζουμε ποδόσφαιρο, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και αγαπάμε αυτό που κάνουμε, κάτι που είναι προφανές. Το παιχνίδι είναι το ευκολότερο κομμάτι, το δύσκολο είναι η προπόνηση, η οποία είναι άψογη, άρα αυτό είναι το κλειδί».