Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την περασμένη Τετάρτη (16/10) διέλυσε τη Ναμίρ με 70-41 και μπήκε με το δεξί στο φετινό Eurocup.

Οι Ερυθρόλευκες έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, έκανε θετικό ποδαρικό και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με στόχο να επεκτείνουν το σερί τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στην Βοηθητική Αίθουσα 5 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με ώρα έναρξης 13:00, με τον Γιώργο Παντελάκη να μην έχει στη διάθεσή του τις Άννα Σπυριδοπούλου και Βασιλική Λούκα, οι οποίες παραμένουν τραυματίες.

H αποστολή του Ολυμπιακού για τo παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουμε να αφήσουμε πίσω τη νίκη επί της Namur. Διαγράφουμε από το μυαλό μας αυτό το αποτέλεσμα και κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Σκοπός μας είναι, όπως έχω ξαναπεί, να διατηρήσουμε το αήττητο σερί μας και να κατακτήσουμε και αυτήν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Θα παίξουμε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, θέλω να έχουμε την ίδια καλή απόδοση και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Valencia για την 2η αγωνιστική του Eurocup».