Την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο «σπίτι» του Ολυμπιακού είχαν την Τετάρτη (16/10) εκπρόσωποι των χορηγών της πειραϊκής ομάδας, στο πλαίσιο του 1ου φετινού «Olympiacos Xperience».

Οι εκπρόσωποι των χορηγών ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και είδαν από κοντά την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του, ενώ έβγαλαν μαζί τους φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Την Τετάρτη (16/10) εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας μας έζησαν μια ημέρα σαν ποδοσφαιριστές του Θρύλου στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη!

Η ημέρα ξεκίνησε με το πούλμαν της ομάδας να παραλαμβάνει τους εκπροσώπους από το parking του «Γ. Καραϊσκάκης», μεταφέροντάς τους στο Ρέντη.

Το προσωπικό του Προπονητικού μας Κέντρου υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες και ανέλαβε να τους ξεναγήσει στους χώρους, όπου προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου (τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών), αφού πριν γευμάτισαν στο εστιατόριο της ομάδας.

Στη συνέχεια, παρακολούθησαν την προγραμματισμένη προπόνηση και εν συνεχεία, όλοι τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, καθώς και με το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην πάρουν και αυτόγραφα των παικτών της μεγάλης τους αγάπης!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: