Ο αγώνας μποξ μεταξύ του Πάτρικ Ντέι και του Τσάρλς Κόνγουελ είχε τραγική κατάληξη. Συγκεκριμένα ο Ντέι δέχθηκε σωρεία σφοδρών χτυπημάτων από τον αντίπαλό του στο κεφάλι, χάνοντας με νοκ άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα που διεξήχθη στο Σικάγο.
Ο Τσαρλς Κόνγουελ χτύπησε με μανία τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κώμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ντέι πάθαινε κρίσεις κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του από το ρινγκ προς το νοσοκομείο.
Όπως ανέφερε το «ESPN», υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο, χωρίς πάντως να έχει διευκρινιστεί αν ήταν οι γιατροί που αποφάσισαν να τον θέσουν σε κατασττολή.
Στο βίντεο της αναμέτρησης φαίνεται η σφοδρότητα των χτυπημάτων του 21χρονου Κόνγουελ στον αντίπαλο του τόσο στον 4ο όσο και στον 8ο γύρο.
Δείτε το βίντεο:


- Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Κόκκινη προειδοποίηση για καταιγίδες και ισχυρές βροχές
- ΕΕ: «Πράσινο φως» στο 21ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας – Παγώνει το πλαφόν στο πετρέλαιο
- «Το Μάτι μου θυμίζει ότι έχω υποφέρει, και υποφέρω μέχρι και σήμερα»: Στα «ΝΕΑ» η τελευταία βαριά εγκαυματίας της φονικής πυρκαγιάς







