Η Ρωσία επικράτησε εύκολα της Κύπρου με 5-0 στο «ΓΣΠ» και με τη νίκη αυτή εξασφάλισε και τυπικά την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro 2020. Οι Ρώσοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μέχρι το 23′ προηγούνταν με 2-0, χάρη στα γκολ των Τσερίσεφ και Οζντόεφ.

Το έργο τους έγινε ακόμα ευκολότερο στο 28′, καθώς ο Λαΐφης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ντζιούμπα στο 79′, Γκολόβιν στο 89′ και Τσερίσεφ στο 92′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Στο άλλο ματς του ομίλου που διεξήχθη την ίδια ώρα η Σκωτία επικράτησε εύκολα με 6-0 του Αγίου Μαρίνου. Από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο πέτυχαν οι Σκωτσέζοι με τον ΜακΓκιν να κάνει χατ τρικ στο 12′, το 27′ και το 45+1′. Τα υπόλοιπα γκολ της Σκωτίας πέτυχαν οι Σάνκλαντ στο 65′, Φίντλεϊ στο 67′ και Άρμστρονγκ στο 87′.

Η Ολλανδία με δύο γκολ του Τζίνι Βαϊνάλντουμ στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τη Λευκορωσία «καθάρισε» την υπόθεση νίκη και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου περιμένοντας το ματς της Γερμανίας για να δει αν θα έχει «συγκάτοικο» στην κορυφή. Το μόνο που κατάφεραν οι Λευκορώσοι ήταν να μειώσουν με τον Ντραγκούν στο 54′.

Με σκόρερ τον Κόρχουτ, του Άρη στο 10′, η Ουγγαρία επικράτησε με 1-0 του Αζερμπαϊτζάν και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση του πέμπτου ομίλου των προκριματικών, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο από την Σλοβακία και δύο από την Ουαλία.

Το γκολ του Κόρχουτ: