Στα Χανιά και την Ορεστιάδα θα διεξαχθούν η 4η, η 5η και η 6η αγωνιστική και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν γεύση από αγώνες υψηλού επιπέδου. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού την Κυριακή στις 10:00.

Οι δύο ομάδες είναι στους διεκδικητές του τίτλου μαζί με μία ακόμη παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού αθλητισμού, την ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στην κορυφή μαζί με την ΑΕΚ και τον Ίφιτο Πατρών, ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από την «Ένωση». Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά στο ίντερνετ σε παραγωγή του Sportshero.

Τα πέτρινα χρόνια συνεχίζονται. Στον Παναθηναϊκός δεν υπάρχει υποψήφιος επενδυτής.

Στα Χανιά θα είναι οι 6 από τις 10 ομάδες του πρωταθλήματος και οι υπόλοιπες 4 θ’ αγωνιστούν στην ακριτική Ορεστιάδα και το νέο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Αυτό το διήμερο θα συνεχιστεί και η Α2 των γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πλήρεις αναμένεται να παραταχθούν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι της Κυριακής. Πέρα από τα μεγάλα ονόματα των αντιπάλων και την αξία των ομάδων… ιντριγκάρει το στοιχείο ότι ο Παναθηναϊκός έχει μόνο Έλληνες στην τριάδα του (αδερφούς Κωνσταντινόπουλους και Αγγελάκη), ενώ ο Ολυμπιακός στηρίζεται και στους Πορτογάλους Μοντέιρο και Μέντες. Στην πόλη της Κρήτης θ’ αγωνιστεί και ο Ίφιτος και φυσικά είναι εξαιρετικά δύσκολο ν’ αποφύγει τις πρώτες ήττες στη διοργάνωση από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στην Ορεστιάδα η ΑΕΚ θα συναντήσει το Πέρα, τη Φιλία και τη Βόχα και είναι στο χέρι της ν’ αυξήσει το σερί. Η αναμέτρηση των δύο τελευταίων θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς μαζί με την Πεύκη είναι οι ομάδες, που αναζητούν ακόμη την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Στην Α2 των γυναικών το ΣΕΦ θα φιλοξενήσει την 4η και την 5η αγωνιστική. Χωρίς αμφιβολία δεσπόζει το αυριανό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό των δύο ομάδων, που ισοβαθμούν με 6 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας κι εμφανίζονται ως οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου και της απευθείας ανόδου. Αυτό το διήμερο συνεχίζονται και πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου σε Α1 και Α2:

Στην Α1 ανδρών στην Ορεστιάδα:

Το Σάββατο στις 12:00:

Φιλία Ορεστιάδας-ΑΕΚ

Ε.Α. Βόχας-Α. Σ. Πέρα

Το Σάββατο στις 15:00:

Α.Σ. Πέρα-Φιλία Ορεστιάδας

ΑΕΚ-Ε.Α. Βόχας

Την Κυριακή στις 10:00:

ΑΕΚ-Α.Σ. Πέρα

Ε.Α. Βόχας-Φιλία Ορεστιάδας

Στην Α1 ανδρών στα Χανιά:

Το Σάββατο στις 12:00:

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Ο. Πεύκης

Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Ίφιτος Πατρών

Το Σάββατο στις 15:00:

Α.Ο. Ταταύλα-Παναθηναϊκός

Ίφιτος Πατρών-Ολυμπιακός

Α.Ο. Πεύκης-Ο.Α. Χανίων

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Ο. Πεύκης- Ίφιτος Πατρών

Α.Ο. Ταταύλα-Ο.Α. Χανίων

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Στην Α2 γυναικών στο Σ.Ε.Φ.:

Το Σάββατο στις 12:00:

Παγχιακός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας

Α.Ο. Άρης 2006-Α.Ο.Σ. Τελαμών

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Το Σάββατο στις 15:00:

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Άρης 2006

Α.Ο.Σ. Τελαμών-ΑΕΚ

Παναθηναϊκός-Παγχιακός

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Χ.Α.Ν.Θ.