Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει κάνει το ξεκίνημα που όλοι ήλπιζαν, με αποτέλεσμα να αναζητούνται τρόποι ώστε να βελτιωθεί η ομάδα. Ένας από αυτούς ίσως είναι η αποχώρηση του Σόλσκιερ και ο άλλος είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Για το δεύτερο σκέλος ακούγονται αρκετά ονόματα το τελευταίο διάστημα. Πιο πρόσφατα στο προσκήνιο έρχονται δύο παίκτες της Λέστερ. Πρόκειται για τους 22χρονους Τζέιμς Μάντισον και Μπεν Τσίλγουελ.

Ο Μάντισον αγωνίζεται ως κεντρικός αλλά και ως αριστερός μεσοεπιθετικός αι έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα φέτος με τις Αλεπούδες έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ σε 7 ματς της Premier League ενώ μετράει ήδη 43 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία.

Από την άλλη έχουμε τον Μεν Τσίλγουελ που είναι ποδοσφαιρικό προϊόν της Λέστερ και είναι ήδη 8 φορές διεθνής με τα Λιοντάρια. Μετρά 6 συμμετοχές φέτος στην Premier League και 78 συνολικά με την ομάδα του.

Όπως αναφέρουν αγγλικά Μέσα η Γιουνάιτεντ θέλει να δώσει ένα ποσό που ανέρχεται στις 130 εκατ. λίρες για να αποκτήσει πακέτο τους δύο ποδοσφαιριστές από τον Ιανουάριο κιόλας, παρότι κρίνεται απίθανο να συναινέσει μεσούσης της σεζόν η Λέστερ, ειδικά αν συνεχίσει την εξαιρετική έως τώρα πορεία της.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι όμως είναι αισιόδοξοι και ήδη προσπαθούν να κάνουν χώρο στο ρόστερ και να εξοικονομήσουν χρήματα προετοιμάζοντας την αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών.