Η Κιμ Καρντάσιαν είναι το πλέον αναγνωρίσιμο άτομο αρμενικής καταγωγής.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αποδείξει ότι διαθέτει πρόσβαση ακόμη και στον Λευκό Οίκο, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και όχι μόνο.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ένα θέμα που προωθεί, μέσω των υψηλών της επαφών, είναι η καθολική αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, ιδιαίτερα δε, από την αμερικανική κυβέρνηση.

Οι συζητήσεις της Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν παρουσιάστηκε κατά τη 2η ημέρα του Παγκοσμίου Συνεδρίου Τεχνολογιών και Πληροφορικής που διεξάγεται στο Ερεβάν και δήλωσε αποφασισμένη να προωθήσει με όλες τις δυνάμεις της την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Τούρκους, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Λευκό Οίκο για το συγκεκριμένο θέμα.

«Μιλάω για αυτό στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου, δεν είχα ιδιωτική συνομιλία γι ‘αυτό με τον πρόεδρο, αλλά μιλάω γι’ αυτό με τους συμβούλους του και αυτός είναι ο στόχος μου και δεν θα το εγκαταλείψω», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν, παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο άγνωστο στον πολύ κόσμο.

Την Τρίτη το μεσημέρι, η Κιμ και η αδελφή της Κούρτνεϊ επισκέφθηκαν το Μνημείο του Dzidzernagapert για το μνημόσυνο της Αρμενικής Γενοκτονίας και υπέβαλε τα σέβη της στα θύματα της αποφράδας εκείνης περιόδου.