Η νέα ήττα του Άρη, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κράτησε τους «κίτρινους» στους πέντε βαθμούς ύστερα από έξι αγωνιστικές, συγκομιδή που είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική για τους στόχους και τις φιλοδοξίες με τις οποίες ξεκίνησαν τη σεζόν.

Μετά τη φυγή του Σάββα Παντελίδη, ο Απόστολος Τερζής ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα στα επόμενα ματς μέχρι την έλευση του επόμενου προπονητή ο οποίος όμως δεν βρισκόταν και σε συνδυασμό με τα πολύ θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ φάνηκε ότι ίσως δοθεί η ευκαιρία στον Τερζή.

Τελικά και μετά τις δύο τελευταίες ήττες, χωρίς βέβαια να χρεώνεται κάτι στον πρώην βοηθό του Σάββα Παντελίδη ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε, φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση των ανθρώπων του Άρη για πρόσληψη προπονητή.

Πρώτος στόχος των Θόδωρου Καρυπίδη και Άγγελου Χαριστέα φαίνεται πως είναι ο Μίκαελ Ενινγκ τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας γνωρίζει πολύ καλά βέβαια από την Νυρεμβέργη όπου είχαν συνεργαστεί ξανά αλλά υπήρχαν επαφές μαζί του και αμέσως μετά το διαζύγιο με τον Παντελίδη ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Πανούτσι που δεν φαντάζει όμως ιδιαίτερα πιθανή.

Όπως και να έχει πάντως μέσα στις επόμενες ώρες-μέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και ο Άρης να έχει νέο προπονητή με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ενώ πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι η παραμονή του Τερζή ως βοηθού και με τον επόμενη προπονητή.