Ο Παύλος Πολάκης δεν έδειξε, για ακόμη μια φορά, να πτοείται από τις διατάξεις του νέου αντικαπνιστικού νόμου, που προβλέπουν βαριά πρόστιμα για τους «θεριακλήδες», προκαλώντας τους «Twitterάδες» που έχουν κουραστεί με τέτοιου είδους «μαγκιές».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας «πιάστηκε» με αναμμένο τσιγάρο σε χώρο διασκέδασης στο Γάζι, λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και με το κέφι να έχει ανάψει, ο κ. Πολάκης ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει το αγαπημένο του ζεϊμπέκικο με το τσιγάρο στο στόμα, ενώ τα λίγα άτομα που είχαν μαζευτεί γύρω του, τον χειροκροτούσαν.

Ο Νίκος Κούρκουλος πάντως που χορεύει με το τσιγάρο στο στόμα καίγοντας τα υπάρχοντά του, το έκανε πολλά χρόνια πριν και δεν ήταν ούτε πολιτικός ούτε γιατρός.

Ο αληθινός άντρας δεν ντρέπεται να φανερώσει τον πόνο ή την αδυναμία του· αγνοεί τις κοινωνικές συμβάσεις και τον ρηχό καθωσπρεπισμό. Συμπάσχει με τον στίχο ο οποίος εκφράζει σε κάποιον βαθμό την προσωπική του περίπτωση, γι’ αυτό επιλέγει το τραγούδι που θα χορέψει και αυτοσχεδιάζει σε πολύ μικρό χώρο ταπεινά και με αξιοπρέπεια..!! Εύγε Παύλο Πολακη❣

Δημοσιεύτηκε από Μιχαέλα Θωμά στις Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

Αντιδράσεις στο Twitter

Οπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι οι χρήστες του Twitter.

Θέλησαν, λοιπόν, να υπενθυμίσουν στον Παύλο Πολάκη πως είναι η επιτομή της πολιτικής αλαζονείας.

«Γιατρός και πολιτικός από τους λίγους», «Δούρου, Πολάκης, Τσίπρας, Παππάς ψοφάνε να είναι το κέντρο της προσοχής και η ψυχή του πάρτι. Γιατί δεν ασχολήθηκαν με το θέαμα αλλά με την πολιτική, δεν καταλαβαίνω» είναι μερικά από τα πιο επικριτικά και καυστικά σχόλια στο Twitter για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό, ο οποίος «έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του» τον αντικαπνιστικό νόμο.