Λαμπερές και άκρως εντυπωσιακές εμφανίστηκαν χθες οι νέες βουλευτίνες της ΝΔ στο κοκτέιλ που τους παρέθεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ατμόσφαιρα στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν χαλαρή και όμορφη ενώ ανάμεσα στις ωραίες παρουσίες ήταν και η βουλευτής Α’ Πειραιά και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, η βουλευτής Λάρισας Στέλλα Μπίζιου και η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα  Μονογιού, όπως και άλλες συνάδελφοί τους.

Χαμόγελα και σικ εμφανίσεις

Με χαμόγελα και ευθυμία άντρες και γυναίκες που εξελέγησαν για πρώτη φορά βουλευτές με την ΝΔ συνομίλησαν με τον πρωθυπουργό κρατώντας ένα ποτό στο χέρι.

Όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσαν να λείψουν οι πολλές φωτογραφίες, με άντρες και γυναίκες βουλευτές της ΝΔ όπως και οι σέλφι με τον πρωθυπουργό!

Παράλληλα είναι γνωστό πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ενεργός στα social media και μάλιστα, στο Instagram αφού αρκετά συχνά αναρτά μικρά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του.

Αυτήν την φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτησε πληθώρα φωτογραφιών από την συνάντησή του με τους νέους βουλευτές της ΝΔ ενώ έγραψε στην λεζάντα που τις συνόδευσε: «Συναντήθηκα σήμερα το απόγευμα με τους βουλευτές μας που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά στις 7 Ιουλίου.

View this post on Instagram

Συναντήθηκα σήμερα το απόγευμα με τους βουλευτές μας που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά στις 7 Ιουλίου. Θέλω οι νέοι βουλευτές να είναι εισηγητές στα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή. Η συνοχή της Κ.Ο. πρέπει να είναι αρραγής. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Όσα νομοσχέδια θα έρθουν στη Βουλή, θα είναι σε πλήρη στοίχιση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Δεν θα αναγκαστούμε να κάνουμε στροφή 180 μοιρών.

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Θέλω οι νέοι βουλευτές να είναι εισηγητές στα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή. Η συνοχή της Κ.Ο. πρέπει να είναι αρραγής. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Όσα νομοσχέδια θα έρθουν στη Βουλή, θα είναι σε πλήρη στοίχιση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά.

Δεν θα αναγκαστούμε να κάνουμε στροφή 180 μοιρών».