Τον Μάτζικ τον σέβομαι απεριόριστα και ως πρώην παίκτη, και ως παράγοντα του ΠΑΟΚ, και (πάνω απ’ όλα) ως άνθρωπο, αλλά θαρρώ ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Διαμαρτυρήθηκε για τις βολές στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρήθηκε για συγκεκριμένες φάσεις, ενώ η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτέθηκε κατά του διαιτητή Ψαριανού.

Νίκο, προφανώς κάνεις πλάκα. Κι είναι αλήθεια πως αν πρόκειται για πλάκα, έχεις υψηλή αίσθηση χιούμορ. Αν πάλι, αυτά που είπες τα είπες σοβαρά, να σε καλωσορίσουμε στη χώρα. Πώς περάσατε στο εξωτερικό; Την είδες αλλαγμένη τη Θεσσαλονίκη, ή δεν έχει σημαντικές διαφορές. Αν κι εσύ με τη φόρα που πήρες, μπορεί να μας πεις ότι πλέον, άμα τη επιστροφή σου, απολαμβάνεις τις διαδρομές με το μετρό στη συμπρωτεύουσα.

Να σοβαρευτούμε, αν κι αυτό δεν πιστεύω ότι είναι απλή διαδικασία για εν γένει σοβαρούς ανθρώπους. Από πέρυσι τον Μάρτιο μέχρι… προχθές έγινε της κακομοίρας στο ελληνικό μπάσκετ. Για πρώτη φορά τέθηκε επί τάπητος το θέμα της διαιτησίας και (μάντεψε Νίκο), με ψήφους 13-1 συμφωνήσαμε ότι όλα είναι καλά. Δεν τρέχει τίποτα με την ΚΕΔ, είναι ορθολογιστικός ο ορισμός διαιτητών, είναι ορθή η κρίση των παραγόντων. Ως εκ τούτου όλα καλά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ