Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ που κάνει λόγο για σκάνδαλο σχετικά με τη διαμαρτυρία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης  δεν έμεινε αναπάντητη από την ΑΕΚ.

Η Ένωση με δική της ανακοίνωση-απάντηση έκανε λόγο για γκεμπελίστικη προπαγάνδα, ενώ σε αυτή υπάρχει σαφής αναφορά και στα γεγονότα του… αλησμόνητου αγώνα της Τούμπας, με την είσοδο του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Έρχεται η στιγμή που ακόμα και το θράσος ξεπερνάει τα ανεκτά όρια! Το ακούσαμε και αυτό! Ότι η κόσμια διαμαρτυρία σε έναν διαιτητή και η διατύπωση παραπόνων παραπέμπει σε τριτοκοσμικά γεγονότα και πρωτοφανές σκάνδαλο ανομίας!

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην ΑΕΚ δεν νομιμοποιούνται να κάνουν εκείνοι που γελοιοποίησαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο και το δυσφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου.

Το πρόσφατο παρελθόν σας, ο δικός σας πολιτισμός και τα δείγματα γραφής σας είναι αποτυπωμένα στη μνήμη της φίλαθλης Ελλάδας! Η γκεμπελίστικη προπαγάνδα σας –εκτός του ότι είναι πλήρως αποτυχημένη- δεν μπορεί να ακουμπήσει την ΑΕΚ!»