Σοκ προκαλεί η ακολουθία των γεγονότων, που φέρεται να έχει προβλέψει ο Νοστράδαμος για το 2019.

Η αρχή έγινε τον Απρίλιο, όταν η εφημερίδα Sabah είχε δημοσιοποιήσει τις προφητείες του Νοστράδαμου για τη χρονιά που διανύουμε, κάνοντας λόγο πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ενώ λίγο νωρίτερα έναν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Τα πράγματα αρχίζουν να μπλέκονται, αφού με τον μεγάλο σεισμό που ταρακούνησε την Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, από τις προφητείες του Νοστράδαμου, προκύπτει ότι μια χώρα θα διασχίσει τις δύο θάλασσες ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

Σύμφωνα με το κείμενο πιθανώς πρόκειται για Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο και πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τη Ρωσία.

«Μετά από αυτό, οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.

Τι άλλο είχε προβλέψει ο Νοστράδαμος;

Πολλοί δεν διστάζουν να κάνουν λόγο για… το πρώτο βήμα.

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και στους σεισμούς της Ινδονησίας, οι οποίοι προκάλεσαν τη διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου.

Η μία πλευρά να ισχυρίζεται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και την άλλη πλευρά να υποστηρίζει πως αυτός ο σεισμός έχει γίνει ήδη.