Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν την έναρξη του αγώνα με την Λαμία βράβευσε τον Ντέιβιντ Μπλατ για το θάρρος, με το οποίο αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και τίμησε τον Ισραηλινό τεχνικό, παραδίδοντάς του μια τιμητική πλακέτα, αλλά και μία φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας, η οποία είχε πάνω της τυπωμένο το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά και τον αριθμό «7».

Η σπουδαία κίνηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και ο ένας στέκεται δίπλα στον άλλον, στηρίζοντάς τον με όλη του τη δύναμη. Μετά τη βράβευση του ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε την ευκαιρία μάλιστα να συναντηθεί με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είχε εγκάρδια χειραψία με τον έμπειρο τεχνικό και του εξέφρασε τη στήριξή του, δίνοντάς του δύναμη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας. Ο Μπλατ με το θάρρος που αντιμετωπίζει τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει παραδίδει μαθήματα ζωής και αποτελεί παράδειγμα για όσους αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία: