Ο Παναθηναϊκός εξέτασε θερμά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ιστορική του έδρα, το «Απόστολος Νικολαΐδης», για τον αγώνα με την Ξάνθη (6η αγωνιστική, 5/10), από τη στιγμή που στο ΟΑΚΑ θα γίνονται έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό μιας και στη Λεωφόρο τα προβλήματα είναι αρκετά και ο χρόνος δεν είναι αρκετός. Επομένως οι Πράσινοι αναζητούν πλέον άλλες επιλογές για το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά η πράσινη ενημέρωση:

«Δεδομένης της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την ΑΕΚ αναζήτησαν την καλύτερη δυνατή λύση.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την πρόταση της εταιρίας, στην οποία απευθυνθήκαμε από κοινού με την ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, και να μην παίξουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη (αντίστοιχα και η ΑΕΚ δεν θα χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ σε ένα εντός έδρας παιχνίδι της) στο ΟΑΚΑ προκειμένου να κλείσει το γήπεδο για συγκεκριμένες ημέρες (δεδομένου ότι η Εθνική δεν μπορεί να αλλάξει έδρα) και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν ότι θα βγει η σεζόν δίχως περαιτέρω προβλήματα με το χλοοτάπητα.

Με αυτό το δεδομένο έγινε σήμερα για αρκετή ώρα επιθεώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου μαζί με εκπροσώπους του Ερασιτέχνη.

Παρά την άριστη συνεργασία και την κοινή βούληση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο για το ματς με την Ξάνθη, διαπιστώθηκε ότι λόγω της μη χρησιμοποίησης του γηπέδου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι απαραίτητες κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις που αφορούν επιχειρησιακα θέματα οργάνωσης αγώνα Super League 1.

Όμως ο χρόνος, έως την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την Ξάνθη, δεν επαρκεί για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Εάν υπήρχε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, θα ήταν αυτή η επιλογή μας. Πλέον αναζητούνται άλλες επιλογές».